WEF Auction: Jeroen Dubbeldam en Lucas Porter gaan partnerschap aan vijfjarige VDL Heike Es

WEF Auction: Jeroen Dubbeldam en Lucas Porter gaan partnerschap aan vijfjarige VDL Heike Es
Gisteravond werd de tweede WEF Sport Horse Auction georganiseerd in Wellington. De zevenjarige Farrel VDL (v. Cardento) werd voor ruim 600.000 dollar (ruim 570.000 euro) verkocht als duurste paard van de avond. Vijftien VDL-sportpaarden, variërend in leeftijd van vijf tot negen jaar, werden geveild op deze veiling. Uiteindelijk brachten zeven paarden meer dan 100.000 dollar op.

Farrel VDL viel duidelijk in de smaak. De Cardento-zzon werd zesde op het WK voor jonge springpaarden in Zangersheide en dat viel op in de prijs die ervoor werd betaald.

De zesjarige VDL Geacermeta W (v. Indoctro)  ging onder de hamer voor 320.000 dollar. Verder werd de Carthino Z -dochter, Carthina Z verkocht voor 220.000 dollar.  Delia VDL (v. Mr. Blue) bracht dan weer 175.000 dollar (ruim 166.000 euro) op.

Daarnaast gingen ook Jeroen Dubbeldam en Lucas Porter een partnerschap aan op de vijfjarige VDL Heike Es. Het tweetal had twee paarden getest en laten keuren, maar hun oog viel in de veiling toch op een ander paard. Ondanks dat ze de merrie niet getest hadden en niet hebben laten keuren van te voren, zal het met deze twee topruiters als eigenaren nog wel eens belofte kunnen zijn voor de toekomst. De Falaise de Muze x Cade Z dochter werd afgeslagen op 85000 euro.







KLIK HIER VOOR ALLE VEILINGBEDRAG