Einde carrière voor Guy Williams' Titus

Einde carrière voor Guy Williams' Titus
Gisteren kwam Guy Williams' 17-jarige viervoeter, Titus ongelukkig in de landing na de dubbel combinatie.  Op drie benen werd de Lancelot-zoon via een ambulance weggevoerd tijdens de Nations Cup in Aken.

Deze ochtend ontmoette ons team Guy Williams en het verdict is duidelijk. Een uitgerekte peesblessure is wat de ruin overhoudt aan het incident. "Voor Titus is dit het einde van zijn carrière. Ik had sowieso het plan het iets rustiger aan te doen, het is gewoon spijtig dat dit nu moest gebeuren," verklaart Williams.

Titus reist met Williams na Aken mee huiswaarts en daar zal hij genieten van zijn pensioen in de groene weides. "Ik denk niet dat hij ooit nog zal springen. Ik wil alvast Charlotte Baines en Joseph Rekert bedanken voor het vertrouwen dat ze in me gesteld hebben."

De Britse teamchef, Di Lampard gaf ook even feedback. "Het lijkt op een blessure in de ligamenten. Vandaag zullen we nog enkele verdere onderzoeken laten uitvoeren. Volgens Guy is het gebeurd bij het springen in het water en daardoor verloor het paard zijn kracht bij de landing na de dubbelsprong."