Bart Bles rekent opnieuw op Gran Canyon van HD voor overwinning

Bart Bles rekent opnieuw op Gran Canyon van HD voor overwinning
In De Peelbergen werd er zojuist een 1m45 Grote Prijs kwalificatie rubriek verreden. Hier was er nog maar eens een overwinning voor Bart Bles die met de BWP hengst Gran Canyon van HD zich elke keer weet te laten opvallen. Ditmaal noteerde hij met de Cartani nakomeling een scherpe tijd van 28.38 seconden en bleef zo het deelnemersveldvoor.

Zo was het de Duitser Karl Brocks die met Caramba 70 (v. Clinton) een tweede plaats wist te noteren door naar een tijd te rijden van 28.54 seconden. De Australiër Billy Raymont eindigde met Oaks Redwood (v. Asb Conquistador) op een derde plaats met een tijd van 28.94 seconden.

Verder zagen we nog een vierde plaats voor Glenn Knoester en de KWPN-er Alpicor (v. Lupicor) die hier in 28.99 seconden rondkwamen, gevolgd door een vijfde plaats voor Lars Nieberg en zijn Nabab de Revel (v. Nabab de Reve) in 29.19 seconden.

Ook mooie resultaten zagen we van Lars Kersten die met Dobbey (v. Zirocco Blue VDL) naar de zesde plaats reed in 29.31 seconden, terwijl Demi van Grunsven met haar Tinka's Hope (v. Tinka's Boy) naar de tiende plaats reed met 30.19 seconden op de klok. Gert Jan Bruggink en zijn mooie Casparo 26 eindigden nog op een twaalfde plaats met een foutloze ronde, terwijl ook Gerco Schröder en Glock's Dobelensky foutloos bleven en een 14e plaats noteerden.

Klik hier voor alle resultaten