Bart Bles net naast podium in Belgische Lummen

Bart Bles net naast podium in Belgische Lummen
Het is Patrick Spits die in Lummen naar de winst weet te rijden in de driester competitie op de 1.45m hoogte. In het zadel van de achtjarige BWP-er Jacobien Dwerse Hagen (v. Va-vite) wist hij in de 14 koppige barrage naar een tijd te rijden van 35.40 seconden.

Hij bleef daarmee voor op de Britse Chloe Aston die haar Padinus nakomeling Amigo T naar een tweede plaats wist te rijden in een tijd van 36.72 seconden. Voor Benny Naessens was er vervolgens de derde plaats samen met zijn Just in Time (v. Nonstop) met wie hij een tijd noteerde van 36.85 seconden.

De overige top vijf bestond uit Frederic Vernaet en zijn Gin Duiman (v. Quidam de Revel) met wie hij op een vierde plaats eindigde in 38.10 seconden. Ann Carton-Grootjans claimde met haar Irvine ter Doorn de vijfde plaats in 38.57 seconden. In totaal kwamen negen combinaties foutloos rond in de barrage.

Bart Bles en zijn Comino (v. Cassini II) wisten naar een zevende plaats te rijden na een foutloze ronde in 41.03 seconden, terwijl Charlotte Verhagen nog eens naar de negende plaats wist te rijden in het zadel van haar Zimba Hl.

Eerder vanmiddag werd er ook een 1.40m rubriek verreden. Hier was het de Ier Peter Moloney die met zijn Vennoot (v. Andiamo) in deze tegen de klok rubriek naar een tijd reed van 59.46 seconden en daarmee de overwinning op wist te eisen. Hij bleef voor op Stephanie Andries die haar Cicero (v. Darco) naar de tweede plaats wist te sturen met een tijd van 62.64 seconden. Voor haar was er met Javenia ook nog een vierde plaats, terwijl Bart Clarys zijn Increible van 't Laar naar een derde plaats reed in 63.42 seconden.

Klik hier voor alle resultaten