Bart Bles aan de leiding op Outdoor Gelderland, ook Albert Zoer op het podium

Bart Bles aan de leiding op Outdoor Gelderland, ook Albert Zoer op het podium
Op Outdoor Gelderland in Arnhem stond er zojuist de finale van de Small Tour op het programma. Deze driesterren rubriek over een hoogte van 1m35 werd verreden over twee-fasen.

Het was voor Nederland Bart Bles die de rubriek op naam schreef in het zadel van de KWPN-er Grenoble Dn (v. Gaillard de la Pomme) die hij hier rond wist te sturen in een tijd van 24.88 seconden. Hij verwees daarmee de Brit Tim Wilks naar een tweede plaats die hier met de BWP-er Knock Out van 't Paradijs (v. Breemeersen Adorado) in 25.00 seconden door de finish kwam. Albert Zoer ging lange tijd aan de leiding met zijn KWPN hengst Florian (v. Zirocco Blue VDL) maar eindigde uiteindelijk op de derde plaats in 25.57 seconden.

Verder was er nog een vierde plaats voor Remco Been met Gouverneur (v. Eldorado vd Zeshoek), gevolgd door een vijfde plaats voor de Japanner Hikari Yoshizawa en Czarny (v. Crawford).

Lennard de Boer en de KWPN-er Dento (v. Zento) namen de zesde plaats voor hun rekening met een foutloze ronde in 28.2 seconden.

Klik hier voor alle resultaten