Steve Guerdat was met Venard de Cerisy (v. Open Up Semilly) de eerste van zes barragekandidaten. Met ruiters als Kühner, De Luca en Staut nog achter hem wist hij alvast wat hij moest doen: een snelle foutloze ronde springen om de druk op zijn concurrenten op te voeren. Dat lukte hem ook: zijn tijd van 42,44 seconden zou tot de laatste combinatie stand houden. Staut deed het dus in het zadel van Beau de Laubry Z nog net iets beter: hun tijd van 41,41 seconden leverde hen de overwinning op. 

De derde plek ging naar de titelverdediger van vorig jaar, Max Kühner. Dit keer rekende hij op EIC Cooley Jump The Q (v. Pacino) om in 43,61 seconden naar het brons te springen. Nicolas Delmotte was de tweede Fransman in de top vijf. Zijn KWPN-hengst Jordan Molga M (v. Etoulon) kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 43,62 seconden. 

Lorenzo de Luca volgde met Denver De Talma (v. Vigo Cece) op de vijfde plaats. Het duo tikte de eerste hindernis van de barrage uit te lepels waarna het tempo wat werd teruggeschoefd. Toch resulteerde dit in de vijfde plek als snelste vierpunter. 

Klik hier voor de resultaten