Pascale Haep was hiermee de snelste van twaalf barragekandidaten. De tweede plek kwam op naam van Oleksandr Prodan. Zijn Chacgran PS (v. Chacboy) kwam niet in de buurt van het hout en stopte de chrono na 38,25 seconden. Kilian Norris en O'Neill van't Heike (v. Hunter's Scendix) maakten de top drie compleet. De BWP-ruin liet alle balken in de lepels en klokte af in 38,76 seconden. 

De vierde plaats kwam op naam van Clement Boulanger. Hij reed Ghanati (v. Epleaser van't Heike) foutloos naar de finish in 39,28 seconden. Niels Bruynseels en Nauwiske van de Pereboom (v. Thunder vd Zuuthoeve) schreven de vijfde plaats op hun naam door in 39,38 seconden een foutloze ronde te springen. 

Kim Emmen werd de beste Nederlandse op de zesde plaats. Zij kon in het zadel van Island V G (v. VDL Zirocco Blue) een foutloze barrage springen in 39,56 seconden. Caroline Devos-Poels en Prestige van het Kluizebos (v. Halifax vh Kluizebos) eindigden op de elfde plek. 

Ook in de CSI1* Grand Prix waren de Nederlanders goed vertegenwoordigd. Marwin van den Nieuwenhuijzen zorgde met Let It Be (v. Andiamo) voor de beste Nederlandse prestatie. Hun foutloze barrage in 36,57 seconden leverde hen de derde plek op. Wout-Jan van der Schans volgde meteen daarna op plaats vier. Hij rekende op La Guardia (v. Monte Bellini) om in 37,68 seconden een foutloze ronde te springen. 

Klik hier voor alle resultaten