Voor de 7-jarige paarden stond de uitdaging op een hoogte van 1m35 opgesteld. Van de 44 startende combinaties bleek Mathieu Guery de beste te zijn in het zadel van Rinus vd Bisschop. De door Stal Den Bisschop gefokte BWP'er van For Pleasure genoot twee jaar geleden zijn opleiding onder Louise Ameeuw in Vejer de La Frontera en kwam eind 2023 terecht in de stallen van Guery, waar eerst Patricia Guery de teugels in handen nam. 

Nederlands talent Hessel Hoekstra vulde verder het podium aan met een tweede plaats voor Arhaya Z. De dochter van Andiamo Z komt uit de stallen van Stoeterij  Oldenaller. Het brons stak hij op zak met de KWPN-hengst Mister SFN, een nakomeling van Willem Greve's Grandorado TN, gefokt door A.J.G. Lautenschutz. 

Micky Morssinkhof besloot de top vijf met de Comme il Faut-dochter, Comme Ci Comme Ca. 

Hoewel Kendra Claricia Brinkop afscheid moest nemen van Tabasco de Toxandria Z blijft de Duitse amazone niet bij de pakken zitten. Met de door Stal 't Paradijs en Stephex Stables gefokte Replay van't Paradijs, een BWP-merrie van Bamako de Muze, sprong Brinkop naar de zesde plaats in deze proef. 

Resultaten