Een 1m30 hoog parcours vormde op zaterdag de grootste uitdaging voor maar liefst 87 combinaties. Laurent Nuyens liet alle concurrentie in het stof bijten en loodste Daddy s Day Dream P (Just Daddy P) naar een overtuigende overwinning. Een vijfde van een seconde verschil hield Sylvie Morrier op afstand, zij rekende op de BWP-merrie Jet Set du Beaumont (Domino de Moyon). 

De derde plaats bleef op eigen bodem en was voor Gabriel Coumans in combinatie met Gangster VLS, een 8-jarige hengst van George Z. Op vier volgde Gabrielle Dufour met de even oude Lilly Vls (Apple Juice). 

Coumans trok in het 1m20 hoge parcours aan het langste eind met Kold Kase VLS (Don Sandrino) maar werd ook vijfde met de 6-jarige New York VLS (Apple Juice). Joost Martens eiste met Chernesto (Casalito) de derde plaats op, terwijl Lotte Hermans de top vijf besloot met Bella Garanta Z (Big Star Jr). 

Op een hoogte van 1m10 domineerde Nicole Frijsinger. Met de 9-jarige Parfait Diamant van het Wilgenbos (Diamant de Semilly) schreef de Nederlandse amazone de proef op naam maar ook het brons werd bij haar omgehangen, in combinatie met de 6-jarige Enjoy Z (Emerald van't Ruytershof). 

Resultaten