Voor het 4e achtereenvolgende jaar opent de Haras haar deuren en geeft iedereen toegang tot het beste van haar genetica door haar hele generatie 3-jarige paarden te veilen. 17 paarden van deze generatie, zonen en dochters van hun beste merries, zullen worden gepresenteerd voor vrijspringen en geveild op 8 oktober. Naast deze generatie zullen een aantal veulens van het jaar met uitzonderlijke stambomen worden gepresenteerd, evenals fokmerries die genetisch net zo rijk zijn. Voor het eerst worden ook performers (vanaf 5 jaar) aan de collectie toegevoegd. Deze jonge atleten kunnen in de dagen voorafgaand aan de veiling worden uitgeprobeerd op de Haras, zodat hun ruiters snel kunnen stijgen in het klassement!

De selectie van het Talma-team is een droom die uitkomt voor geneticaliefhebbers en ruiters. Naast meerdere dochters van de zeer populaire, maar toch zeer zeldzame Vigo Cécé, vinden we enkele van de grootste namen uit de huidige fokkerij: Mylord Carthago, Balou du Reventon, By Cera d'Ick, Ermitage Kalone... en zelfs directe dochters van de grote hengsten Baloubet du Rouet en Nabab de Rêve. 

Talma Auction verandert dit jaar ook van veilingformaat. Terwijl de veilingen in het verleden alleen via het web werden gehouden, zullen ze dit jaar “hybride” zijn met de deelname van Balsan Enchères. De paarden worden tegelijkertijd in de veilinghal en op het web geveild en zullen op 8 oktober worden gepresenteerd op de Haras. Wil je de ervaring ten volle beleven? Wacht dan niet langer en reserveer je maaltijd en je plaats aan tafel om optimaal van het evenement te genieten! Het evenement is voor iedereen toegankelijk en zal live te volgen zijn op verschillende platforms! 

Meer informatie

Datum
Dinsdag 8 oktober
Lunch vanaf 12.00 uur
Verkoop vanaf 14.00 uur

KLIK HIER voor de website

Contact
Maxime DENIS - +33 6 28 45 35 99 / info@harasdetalma.com