"The Collection is een uitzonderlijke veiling. "Het draait allemaal om details, resultaten en talent. Met een indrukwekkende catalogus van dertien jonge Grand Prix prospects, internationaal bewezen paarden en drie hunters, hebben we de hoge standaard die we vorig jaar tijdens de eerste editie van The Collection hebben gesteld, overtroffen!" aldus Steve Tinti.

"De kwaliteit, uitstraling en instelling maken deze collectie hunters zeer compleet", vertelt Willemijn Poels. "The Collection Auction is niet zomaar een simpele online veiling. Het idee blijft om, naast de hoge kwaliteit van de paarden, ongeëvenaarde diensten en garanties te bieden om zo in te spelen op de huidige situatie", voegt Carlos Pinto toe. Onze catalogus bestaat uit zestien paarden. De meeste van de paarden hebben hun kwaliteiten reeds getoond in het internationale circuit of in het circuit voor jonge paarden.

Alle paarden in The Collection zijn getest op EHV-1 en piroplasmose, om er zeker van te zijn dat aan alle noodzakelijke testen, bloedonderzoek en gezondheidseisen wordt voldaan. Daarnaast biedt The Collection u aan om het transport van de door u aangekochte paarden te organiseren. Indien de grens van uw land momenteel gesloten is voor paarden, biedt The Collection aan om voor het paard te zorgen, op kosten van de organisatoren, totdat de grens weer opengaat.

Bezoek de website van The Collection om de uitstekende 2021 catalogus, showvideo's, stambomen, veterinaire rapporten en röntgenfoto's te bekijken.Om lid te worden van The Collection, als koper, is eenvoudig, u hoeft zich alleen maar van te voren te registreren op de website. U vindt er ook alle richtlijnen, hulp en FAQ, om u de best mogelijke ervaring te bezorgen tijdens De Collectie Veiling 2de editie.


De veiling vindt plaats van 7 tot 9 mei!