De collectie is online te vinden op (klik hier)! Onze live en online veiling vindt plaats op zaterdag 22 juni 2024 om 20:00 tijdens de CSI 2* te Azelhof in Lier. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via; contact

Al meer dan 10 jaar selecteren we top veulens voor onze Foal Auction 111. Combineer dit met meer dan 30 jaar ervaring met onze eigen fokkerij en daarmee kunnen we met vertrouwen stellen dat we U een collectie sterke veulens kunnen aanbieden!

Aanstaande zaterdag 22 juni veilen we in totaal 28 veulens. We zijn verheugd om u enkele van de hoogtepunten van onze veiling te presenteren:

Met Emilia DVG Z presenteren wij u een merrieveulen van de meest besproken en populairste hengst van dit moment Ermitage Kalone. Bij elk sportief optreden van Ermitage is het raak. Op de BWP hengsten keuring levert hij al 2 jaar na elkaar de sieger, dus ook in de fokkerij heeft hij zich reeds op zijn jonge leeftijd reeds bewezen. De moeder van dit lang gelijnd veulen gaf reeds het 1.50 paard Ona van de Helle, en ook bij de tweede moeder zit heel veel sport met maar liefst 5 directe blacktype afstammelingen! Kortom sport- en fokmogelijkheden gecombineerd in dit scherp veulen met heel goede gangen.



Hengsten zijn hot en deze Captain AEG Z heeft alles in zich om jouw goedgekeurde hengst te worden! Vader Comme Il Faut was een absoluut fenomeen in de sport en is een absoluut fenomeen in de fokkerij. Hij is hier gecombineerd met Caretano, en niet zo maar een Caretano: moeder Caretta M.H Z is de trotste mama van maar liefst twee 1.60 afstammelingen. Maak u reeds klaar voor de hengstenkeuring!



It’s all about the genes! Deze spreuk is zeer toepasselijk op dit prachtig Conthargos hengsten veulen Chardonnay van ‘t Gebergte Z. En dan hebben we het met name over de grootmoeder van deze koffievos, niemand minder dan 1.60 machine Ilusionata van ‘t Meulenhof, zelf ook moeder van de 1.60 merrie L’esmeralda van ‘t Meulenhof van Koen Vereecke. Geen toevalstreffer dus. Kortom een papier om uw vingers bij af te likken!



Klik hier voor de collectie