"Rust in vrede, mijn altijd beste vriend", start Westerink haar emotioneel bericht. "We moeten afscheid nemen van mijn meest speciale jongen. Dibert was simpelweg te speciaal voor deze wereld en hij is veel te vroeg van ons weggenomen. Ik zal altijd onze speciale momenten samen koesteren en je nooit vergeten. Je was geweldig en ik zal altijd van je houden. Ik mis je, Dibs", besluit de amazone.

Westerink en de in de stallen van H. Lamers gefokte ruin vormden sinds begin 2022 een combinatie. Het duo kende een succesvolle start van hun carrière samen met meteen een resultaat boven de 70% tijdens de landenwedstrijd in het Belgische Opglabbeek. De resultaten gingen enkel in stijgende lijn met op het CDI Tolbert in 2023 winst in zowel de landen- en individuele proef als de Kür. In alle drie de proeven reden ze naar ruim 70%. 

Vorig jaar waren ze nog geselecteerd voor het Europees Kampioenschap in Kronberg, waar ze bij de Junioren aan de start zouden komen voor Nederland. Op het nippertje moest het duo zich afmelden.