In het zadel van de Numero Uno dochter Coreenne Batilly was de Nederlander op net geen dertig combinaties aan de start de snelste om het 1.40m hoge parcours foutloos af te werken. Het duo wist eerder op het CSI Eindhoven ook al de Big Tour op naam te schrijven. De Amerikaanse Alexandra Afzal was de laatste aan de start en kwam aardig in de buurt van Spreuwenberg's tijd maar moest met Partytime van Paal Z (Picasso Z) toch de duimen leggen. Johan Bergs en de 8-jarige La Luna Especiale (Cape Coral Rbf Z) werden derde. 

De door J. Maat gefokte KWPNer Faldograaf werd onder de Britse Sally Schuttert vierde. Op vijf volgde Jop Keunen met de 8-jarige Lewis PK, een zoon van Gaspahr uit de fokkerij van Piet Keunen.

Yenthe Schrijvers kaapt eerste twee overwinningen weg

De Brabançonne weerklonk een eerste keer op woensdagnamiddag na de eenster 1.20m proef. Op de rug van de Zambesi zoon Mendocino wist de Belg Yenthe Schrijvers nipt twee honderdsten van een seconde voor te blijven op de plaatselijke Britt Driessen. De Nederlandse amazone had de 8-jarige L'Or Ami (Zirocco Blue) onder het zadel. Met nogmaals slechts enkele honderdsten verschil werd Olivia Pleijsier derde met Hope Street (Casall). 

Om de 1.30m hoge hindernissen te trotseren had Schrijvers de 9-jarige Kiara (Kannan) gezadeld en was met bijna een seconde voorsprong de snelste op het Nederlands fokproduct van L. Meulenberg. Lio Lamers achtervolgde op twee met Expected (Cantos). Op drie stond Amke Bekhuis met de 8-jarige Corporal VDL dochter Ligeunerin VDL.

Alle resultaten