Voor deze proef zat Romy Bemelmans in het zadel van de KWPN-ruin Hip Hop (v. Jazz). Bij jury H, Paula Nysten, werd de proef beloond met 70,882%. Patricia Wolters, jury C, kende de prestatie 72,206% toe. Tenslotte was er jury B, Lone Dichmann, en die gaf de proef 71,618%. In totaal kreeg Romy de mooie score van 71,569% en dat was meer dan genoeg om de proef op haar naam te schrijven. 

Op twee kregen we Daphne Van Peperstraten en de KWPN-hengst Greenpoint's Hotmail V (v. Apache). Ook zij scoorden goed en werden beloond met een totale score van 70,441%. Daarmee eindigden ze op een mooie tweede plaats. Enkel de top twee wist overigens een score boven de 70% te halen. 

Op drie zagen Kebie van der Heijden in het zadel van de KWPN-ruin Hashtag (v. Cachet L). De vierde plaats was opnieuw voor Romy Bemelmans, dit keer met de KWPN-ruin Haisai (v. Apache). Charlotte Rühl vervolledigde met Borsalino 33 (v. Bordeaux 28) de top vijf. 


CDIYH - vijfjarige paarden

De vijfjarigen mochten vandaag de spits afbijten. We kregen opnieuw een Nederlandse overwinning dankzij Marjan Hooge en de NRPS-ruin Senang HJH (v. Spielberg). Zij werden voor hun proef beloond met een hoge score van 79,2%. 

Ellen van Arendonk reed Voyager (v. Vitalis) naar de tweede plaats met een mooie score van 79%. Tot slot reed Lotje Schoots de KWPN-hengst Mufasa (v. Franklin 54) nog naar de derde plaats. 


Klik hier voor alle uitslagen.

Foto: Facebookpagina Hippisch Centrum Exloo