Leemans won als eerste prijs een Bockman duo Tweepaardstrailer. In deze nationale Grand Prix bleef Leemans zo nipt voor op Doron Kuipers met I Am Codex (Codex One). Als kers op de taart plaatste Leemans zich eveneens op de derde trede van het podium. In het zadel van Kobalt (Harley VDL) verwees hij Gianni Govoni met Kir Royal. Kim Emmen volgde met Nash vh Lilleveld (Tonixe) foutloos op de vijfde plaats.

Siebe Leemans domineert over gehele lijn

Eerder in de week, op vrijdag, hield Leemans de concurrentie reeds achter zich in de 1.40m hoofdrubriek met zijn Harley-nazaat, Kobalt. In deze proef wist enkel de top drie een foutloze barrage neer te zetten. Leemans bleef daarbij nipt voor op Kim Emmen met Godfather (Andiamo). België's Hani Bisharat en Chatinue (Chacco-Blue) vervolledigden in deze 1.40m proef de top drie.

Op zondag wist Leemans ook de 1.35m proef op naam te schrijven. Op de rug van Karamella (Plot Blue) bleef de 17-jarige springruiter net geen twee seconden voor op Britt Van Erp met Fornarina Z (Carthino Z). Bas Moerings vervolledigde de top drie met Lesther (Glenfiddich).

Alle uitslagen

F. © Jumping Jon West-BRabant