Donatello d'Auge stond vorige maand nog tweede en springt nu naar de top met 1531 punten. De Jarnac-nazaat komt uit de fokkerij van Epaillard's vrouw, Susana Epaillard Garcia Cereceda. Belgisch gefokte Landon (ex. Crack de Nyze) volgt op de tweede plaats. De zoon van Comilfo Plus Z komt uit de fokkerij van Danny Nijs en springt in de kijker met Kent Farrington (USA). Voormalig nummer één, Theo 160 (Christian 25) volgt deze maand op de derde plek.

In de top vijf volgen David Will's  My Prins van Dorperheide (Zilverstar T, fokker: Stoeterij Dorperheide) op vier en Henrik von Eckermann's King Edward (Edward, fokker: Wim Impens) op vijf.

Bij de stamboeken zakt het BWP stamboek naar de derde plaats, de voormalige nummer één, het Holsteiner Verband neemt de leiding over met Theo 160 als beste ambassadeur. Nieuwkomer in de top drie is  Zangersheide met Landon, Dexter Fontenis Z (Diarado) en Legacy (Chavantele) als beste paarden. Het KWPN stamboek volgt op de vijfde plaats.

Voor het NEderlandse stamboek zijn Iliana (Cardento 933), Gakhir (Spartacus TN) en Glamour Girl (VDL Zirocco Blue) de beste paarden.