De tweede plaats ging naar Rik Nauta. Hij kon met Casassini (v. Casall) de tweede plaats voor zijn rekening nemen. Hij reed over de finish in 58,58 seconden. Aisling Mcguinness en Kilderrys Joint Venture (v. Russel) vervolledigden het podium voor Ierland. Zij reden een foutloze ronden in 58,75 seconden. 

Plaats vier was voor de Deense Benedikte Rie Truelsen (Hait Ask). Wout Neven (Natsu de Carmel) mocht de vijfde plaats voor zijn rekening nemen. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.15m rubriek voor Children liet Nederland ook sterk van zich horen. Daar kleuren plaats vier en vijf volledig oranje. Bethany Vos (Dilithyia Vls) reed naar een vierde plaats. Ava Eden van Grunsven (Godfather) nam genoegen met plaats vijf. 

Winst was er voor Jone Illi en Dolanda (v. Canturano) die een snelle barrage reden in 23,40 seconden. Estee Bomere verzekerde België van een tweede plaats. In het zadel van Helios Van'T Hemelszoet (v. Catwalk van de Helle) behaalde ze in 24,75 seconden het zilveren lintje. Loviza Ardenmark en Naomi Van Dorperheide (v. Cayenne van de Heffinck) vervolledigden het podium in 25,24 seconden.  

Klik hier voor de resultaten.