Malwina Urbanska snelde met Cachmer (v. Cascadello) in 29,29 seconden naar de tweede plaats. Hergen Forkert en Cristo 16 (v. Casallco) reden in 29,50 seconden naar de derde plaats op het podium. 

Plaats vier en vijf waren voor Radoslaw Zalewski (Fabuleux Diamant) en Bjorn Vandenbossche (Quequette Royale Van'T Hooghemelrijk). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI2* rubriek kon Remco Been (Granny Smith Apple) over een hoogte van 1.40m/1.45m zich als zevende klasseren. Ook Bart de Bruin (High Shutterfly) rijdt het klassement binnen als elfde. Die leverde knappe Nederlandse prestaties op in een zeer moeilijke proef. Slechts zeven van de 49 deelnemers wisten in de eerste fase de nul te behouden. Remco Been stootte door naar de tweede fase maar moest daar acht strafpunten noteren. 

Winst was er voor Katrin Eckermann met Christian's Chacco (v. Chacco-Blue) die 36,28 seconden nodig hadden om een foutloze ronde te noteren. Przemyslaw Konopacki en Vasco (v. Van Helsing) namen zilver mee naar huis met een tijd van 36,96 seconden. Oliver Lazarus wist met Night's Watch (v. Coratio) de nul te behouden in 37,00 seconden, goed voor een derde plaats. 

Plaats vier en vijf waren voor Eiken Sato (Cosmos Z) en Gerrit Nieberg (Quibelle de La Coeur). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* rubriek werd er over een hoogte van 1.15m opnieuw voor een Nederlandse podiumplaats gezorgd.

Emma Heijligers kon met Sambucca (v. Sandro Boy) het bronzen lintje te pakken krijgen. Met een tijd van 30,14 seconden in de tweede fase waren ze zo net iets trager dan Anna Schulte-Südhoff. Zij wist met Colonel K (v. Coronas 2) in 29,65 seconden naar een tweede te rijden. VIctoria Wilde scoorde de eerste plaats met Quax de Revel (v. Quantum). Zij lieten het hout onaangeroerd in een tijd van 29,60 seconden. 

De vierde plaats werd gedeeld door de twee Duitse amazones Anna Schulte-Südhoff (Colani S 4) en Michelle Bleilevens (Prinzessin Paula) die beiden exact dezelfde tijd van 30,17 seconden reden. 

Klik hier voor de resultaten.