De proef werd gewonnen door Bruce Goodin samen met Backatorps Danny V (v. Quasimodo Z) in een tijd van 39.06 seconden. Michael Pender werd tweede in het zadel van Nando Quality (v. Montender) in een tijd van 40.16 seconden. Het podium werd vervolledigd door Kristaps Neretnieks samen met Valour (v. Verdi TN) in een tijd van 40.26 seconden. 

Richard Howley (Fame) kon net geen plekje op het podium bemachtigen en werd vierde. James Whitaker (Caloro Ex Z) werd vijfde. 

De Nederlandse combinatie Kim Emmen en Carado 3 werden knap zevende. 

Klik hier voor de resultaten

Verder werd er ook nog de CSI 4* Medium Tour 1.30m gereden. Charlotte Barbey nam de winst mee naar huis samen met Balou's Bijou N (v. Balou du  Rouet) in een tijd van 64.63 seconden. De tweede plaats was voorr Adrianna Ostrowska samen met Hagadir de l'Epinette (v. Dayton Sitte) in een tijd van 66.30 seconden. De Nederlandse combinatie Kim Emmen en Jealousy (v. Sandro Boy) werden derde in een tijd van 66.88 seconden. 

De vierde plek was voor Sofia Moreno Rodríguez-Yrizabal (Klanhugh Dreamland). De vijfde plek was voor Marco Litterscheidt (Coulorful). 

De Nederlandse combinatie Doron Kuipers en Isidoor werden achtste. 

Klik hier voor de resultaten