Veertien combinaties slaagden erin om zonder fouten af te werken. Bij Morsink zat de Nabab de Reve zoon Navarone Z onder het zadel. Met de 15-jarige Zangersheide hengst navigeerde de Nederlander vlekkeloos doorheen het parcours en was goed voor de derde plaats. Het duo werd op de hielen gezeten door landgenoot Gert Jan Bruggink en Viggo. In het zadel van de Vigo d'Arsouilles zoon werd Bruggink vierde. 

Op één stond de Amerikaan Ansgar Holtgers Jr met Kennedy Z (Kashmir van Schuttershof). De tweede plaats was voor Denemarken's Zascha Nygaard Lill en Primavera (Mylord Carthago).

De Boer, Vrieling en Van Geel schitteren in Medium Tour

Eerder stonden de hindernissen op een hoogte van 1.40m en werden foutloos afgelegd door verschillende Nederlandse combinaties. Zo sprong Julian De Boer op de rug van de 8-jarige Qwando van de Rispen (Matisse de Mariposa) naar negen en volgde Jur Vrieling met de Cornet Obolensky zoon Kannan Jr op tien. De elfde plaats was voor Daan Van Geel en I'm Special Power SIH (Comme il Faut), die gisteren ook al naar de top tien sprongen. 

Resultaten