Uiteindelijk was het de Duitse Jörne Sprehe die Hot Easy (v. Andiamo Z) naar de overwinning reed. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 39,91 seconden. Hiermee was ze sneller dan de beste Nederlander, Frank Schuttert die met Hero (v. Cantos) op de tweede plaats eindigde. Zij slaagden erin om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 40,42 seconden. Marcel Marschall maakte de top drie compleet. Hij rekende op Coolio 42 (v. Casalito) om in 42,96 seconden foutloos rond te springen.

Eric Ten Cate eindigde op de vierde plaats. Hij hield in het zadel van Incredible (v. Clinton) alle balken in de lepels en klokte af in 43,76 seconden. Thibeau Spits maakte met Hing van Essene (v. Calido I) de top vijf compleet. Het duo noteerde weliswaar een snelle tijd achter hun naam maar twee springfouten verwezen hen naar de vijfde plek.

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag kon Michiel Brusse al naar een derde plaats springen in het 1m35. Hij rekende op Justice (v. Hh Cannavaro) om in 59,73 seconden naar de finish te springen. Daan Van Geel volgde met Idaloma (v. VDL Zirocco Blue) direct op de vierde plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 59,77 seconden. 

Klik hier voor de resultaten