In die barrage bleek de Zweedse Hannah Akerblom de snelste. Zij kon in het zadel van Chodec (v. Guidam Sohn) een foutloze ronde achter haar naam noteren en stopte de chrono na 41,89 seconden. Hiermee was ze sneller dan de Spanjaard Mariano Martinez Bastida die op zijn beurt Elixir de Hus (v. L'Arc de Triomphe) naar de tweede plaats reed. Deze combinatie slaagde erin om de nul de behouden en finishte in 42,56 seconden. Santiago Nunez Riva en Valentino de Hus Z (v. Vivaldi du Seigneur) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 43,72 seconden. Enkel de top drie kon de nul behouden.

Cyril Cools kon in het zadel van Cloe Gp Z (v. Corrdino) weliswaar de snelste ronde achter zijn naam noteren, een springfout verwees hen naar de vierde plaats. Tim Gredley en Medoc de Toxandria (v. Der Senaat 111) maakten de top vijf compleet.

Remco Been werd de beste Nederlander op de tiende plaats. Hij reed Holland vd Bisschop (v. Heartbreaker) naar de finish in 45,29 seconden maar kreeg daarbij ook twee springfouten achter zijn naam.

Klik hier voor de resultaten