Met Perigrosso (v. Perigueux) stond Hoste al aan de leiding toen ze met Valeriane de Moyon (v. Calypso de Moyon) aan zet was. Met Perigrosso was ze erin geslaagd om het parcours zonder springfouten in 39,16 seconden af te leggen. Met Valeriane deed ze het nog net iets beter: het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 38,57 seconden. Goed voor de eerste en de tweede plaats. Estelle van Tricht mocht als derde Belgische op het podium plaatsnemen. Zij rekende op Highlife 25 (v. Harley) om in 40,74 seconden een foutloze ronde te springen.

Jitske van den Eynde nam op haar beurt de vierde plaats mee naar huis. In het zadel van Miara STB Z (v. Mosito vh Hellehof) sprong ze een foutloze ronde en stopte ze de chrono na 41,43 seconden. Charlotte Vleux en Jagante (v. Toulon) eindigden op de vijfde plaats na een foutloze ronde in 44,03 seconden. 

Ella Wolleswinkel zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Zij rekende op Mybella (v. Cornet Obolensky) om in 39,25 seconden naar de zesde plaats te springen. Dit was weliswaar een erg snelle tijd, een springfout hield hen van een top drie klassering. 


Klik hier voor alle resultaten