Startlijsten Jumping Mechelen worden 'interactief' met QR code

Startlijsten Jumping Mechelen worden 'interactief' met QR code
Gedaan met nerveus te worden omdat de wedstrijd begint en je nog geen startlijst hebt kunnen bemachtigen, of dat je buur net de laatste startlijst voor je neus weg graaide. 

Mechelen publiceerde al lang de startlijsten via zijn website maar daar komt nu een extra “ QR-code “ service bij.  Vanaf nu heeft iedereen op Jumping Mechelen, naast de traditionele startlijsten, via een QR-code rechtstreeks online toegang tot de startlijsten.  Eventjes de code inscannen, de wedstrijd selecteren,  en een nieuwe wereld van informatie lig aan je voeten.  Automatisch wordt dan een startlijst getoond waar alle paarden doorklikbaar zijn naar hun “ 3 generation pedigree “.  Vandaar uit kan je dan ook verder klikken om de voormalige sportresultaten van het paard of de ruiter in kwestie te raadplegen.  Deze spitstechnologie maakt het mogelijk om al deze informatie te ontvangen op je smartphone of tablet . 

Dit project kwam tot stand door de goede samenwerking van het BWP en jumping Mechelen en wordt technisch mogelijk gemaakt Hippomundo.com.

Op de aankomende BWP hengstenkeuring volgt trouwens de primeur in het fokkerijlandschap met bij de veilinghengsten ook een link naar een video. Klik hier voor meer info.

De QR codes vind je terug via volgende links:
Springen
Dressuur