Leden geven KNHS een 7

Leden geven KNHS een 7

Het jaarplan 2020 'Beter Paardrijden, Samen werken aan een doelgroepgericht paardensportaanbod' is op de Ledenraadsvergadering van de KNHS op 7 november 2019 goedgekeurd. Daarnaast zijn de begroting voor het jaar 2020 en de licentiereglementen Officials en Instructeurs 2020-2021 goedgekeurd.

In juli vulden ongeveer 16.000 leden een uitgebreide vragenlijst in. De KNHS kreeg zo een score van een 7. "Het jaarplan speelt in op de verbetering door bijvoorbeeld officials en sportaanbieders tot ambassadeurs te maken." Daarnaast wil de KNHS dat de wedstrijdsporters meer plezier beleven door te zorgen voor een aanbod dat past bij leeftijd

e KNHS heeft als sportbond voor en van alle paardensporters de missie dat de liefde en passie voor het paard voelbaar is in alles wat zij doet. "Door dit te combineren met de kennis en fijnmazige sportinfrastructuur helpt de KNHS mensen een goede verbinding met hun paard tot stand te brengen en te behouden zodat iedereen op een verantwoorde manier de paardensport kan beoefenen passend bij ieders ambitie. Hierbij zorgt de bond altijd voor veilige, eerlijke en vooral leuke paardensport. Het welzijn van het paard staat centraal in alles wat de KNHS doet."

KNHS jaarplan

KNHS tarieven

bron: Persbericht