Indoor Twente van start met Twentse Menavond

Jaarlijks is er plaats voor de menavond bij Indoor Twente die de aftrap betekent van het bijna twee weken durende evenement bij Go Planet Enschede.

Sinds de invoering van de menavond op Hippisch Hengelo heeft Mark Weusthof nog maar één editie gemist vanwege een wereldbekerwedstrijd. Verder was hij steeds succesvol, ook na de verhuizing van het evenement van Hengelo naar de Go Planet Expo Hall in Enschede. Ook dit jaar zet hij zijn zege reeks bij Indoor Twente door. Zelfs na een balletje te laten vallen in bij de kegeltjes wist hij aan kop te blijven. Tweede werd Hans Heus, gevolgd door Christof Sandmann.

Bij de tweespan was het Antonie ter Harmsel die de winst pakte, gevolgd door "locale" favoriet Tom Brinkman op de tweede plaats.

Tussen de marathon  door was er tevens plaats voor tuigpaarden rubrieken die de menavond compleet maakten en voor fraai vermaak zorgden.

Vanmiddag staan de eerste springrubrieken op het programma, om 14:00 uur komen de young riders in actie tijdens Indoor Twente Prijs lichte your over 1.35m. Vervolgd door de licht tour ponies 1.15m. 's Avonds komt de jeugd in actie tijdens de zware tour. Volgende week komen de senioren aan de start in de internationale 2* wedstrijd.

Voor de uitslagen en meer informatie over het evenement verwijzen wij naar www.indoortwente.nl