Nieuwe paarden voor Pénélope Leprévost.

Nieuwe paarden voor Pénélope Leprévost.
Eerder werd bekend dat de Franse amazone, Pénélope Leprévost haar samenwerking met de Haras de Clarbec had stop gezet. Nu is bekend gemaakt dat de amazone een volledig set nieuwe paarden ter beschikking heeft gekregen.

Deze week komt de Franse amazone aan de start met enkele nieuwe talenten op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de La Frontera. Leprévost zal zo in het zadel te zien zijn van de Zangersheide-merrie Etoille vd Wijnhoev Z (v. Eros Platiere). De achtjarige vos werd voordien uitgebracht door Skye Higgin. Het duo nam oa. deel aan het wereldkampioenschap voor vijf- en zesjarigen in Lanaken.

Ook de negenjarige Vancouver de Lanlore (v. Toulon) is verhuisd naar de stallen van Leprévost. De Toulon-zoon werd opgeleid door Romain Duguet. Het duo won afgelopen jaar nog de vijfsterren Grand Prix in Helsinki. Het laatste optreden was tijdens de CSI5* in Genève.

Verder heeft ook de negenjarige Vivaramog de Breve (v. Verdi) (VVaramog de Breve volgens FEI) de stallen van Leprévost vervoegd.