Emanuele Gaudiano snelt naar ochtendwinst in Abu Dhabi

Emanuele Gaudiano snelt naar ochtendwinst in Abu Dhabi
Deze middag staat reeds de 1.60m President Grand Prix op het programma in Abu Dhabi, deze ochtend hebben de vijfster combinaties opgewarmd met een 1.45m Longines Ranking rubriek.  Opnieuw kleurde de overwinning Italiaans. Gisteren greep Luca Maria Moneta twee overwinningen onder de Arabische zon, ditmaal moest hij landgenoot Emanuele Gaudiano voor zich dulden.

Gaudiano snelde naar de overwinning met de 9-jarige Chaccomo-dochter, Carlotta. Het duo klokte foutloos af in 52,81 seconden en bleef zo net geen vier seconden voor op Luca Maria Moneta met de 17-jarige Neptune Brecourt  (v. Cavalor Cumano).

De Zwitserse Janika Sprunger volgde op de derde plaats met de Nintender-zoon, Ninyon. In totaal hielden 13 combinaties het foutloos in deze rubriek rechtstreeks op tijd. Net buiten het podium volgden Samantha McIntosch en Anthony Condon op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

McIntosch zadelde de 14-jarige BWP-merrie, Estina (v. HEartbreaker) op voor het parcours. Condon rekende op de kunsten van de Zangersheide-ruin, Courtney Z (v. Chellano Z).

Klik hier voor de resultaten