Cecilie Hatteland ziet topper Gulio van de Koelaar vertrekken naar China

Cecilie Hatteland ziet topper Gulio van de Koelaar vertrekken naar China
De Noorse amazone Cecilie Hatteland meldt via haar facebook dat haar trouwe kameraad de BWP-er Gulio van de Koelaar verkocht is naar een nieuwe ruiter in China.

Hatteland vormde samen met de Non Stop nakomeling Gulio een succesvol duo de afgelopen vijf jaar. Het tweetal zagen we in december nog in actie in het Spaanse A Coruña waar ze in de vijfsterren 1.45m nog naar een elfde plaats wisten te rijden. In november was er nog een vierde plaats in Opglabbeek in de driester, terwijl ze in juni in Bonheiden en in augustus in Opglabbeek naar de overwinning reden in het 1.35m in de driester.

De amazone vertelt: "Ik wil mijn fantastische pony Gulio van de Koelaar bedanken voor de geweldige tijd die we samen mochten beleven. Hij is één van de beste paarden die ik heb gehad en heeft veel voor mij betekend in de ring. In vijf jaar tijd zijn we van de jonge paarden gegroeid naar foutloze rondes in de viersterren Grand Prix. Ik wens mijn kleine superheld en zijn nieuwe ruiter al het beste voor de toekomst", aldus Hatteland.

Gulio van de Koelaar werd gefokt door Luc Hoogewijs uit het Belgische Zele.



Foto: Cecilie Hatteland met Bibenbreaker