Romain Duguet naar winst in Sentower Park

Romain Duguet naar winst in Sentower Park
In het Sentower Park was het zojuist de Zwister Romain Duguet die de winst op naam wist te schrijven in de 1m45 driesterren Mercedes prijs. In het zadel van zijn Twentytwo des Biches (v. Mylord Carthago) wist hij naar een tijd te rijden van 37.91 seconden in de barrage.

Het was voor België vervolgens Gilles Thomas die met zijn negenjarige hengst Uncas S (v. Udarco) naar de tweede plaats wist te rijden met een tijd van 38.16 seconden. Hij verwees daarmee de Zweedse Petronella Andersson die hier voor Stephex Stables uitkwam met Eclatant (v. Berlin) naar een derde plaats met een tijd van 38.41 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor de Duitser Jörg Naeve en zijn Benur de Romet (v. Balou du Rouet) die in 38.62 seconden door de finish kwamen, gevolgd door een vijfde plaats voor Charles Luyckx en zijn merrie Elina die hier in 39.66 seconden rond wist te komen.

Voor Bart van der Maat was er met zijn Cassirano Del Rilate een veertiende plaats. Zij kregen in de barrage 4 strafpunten tegen.

Klik hier voor alle resultaten