Wilton Porter en Bianca Schoenmakers strijden om eerste plaats in Maastricht

Wilton Porter en Bianca Schoenmakers strijden om eerste plaats in Maastricht
Op Jumping Indoor Maastricht stond er zojuist voor de aanvang van de Grote Prijs een driesterren 1m40/ 1m50 met joker rubriek op het programma. Het was hier Wilton Porter, de leerling van Jeroen Dubbeldam, die in het zadel van de Westfaler merrie Cula Lou V (v. Chacco-Blue) naar de winst wist te rijden. Met een totaal van 44 punten kwam het tweetal foutloos door de finish in een snelle tijd van 37.72 seconden.

Voor Bianca Schoenmakers was er een mooie tweede plaats. Zij wist samen met haar KWPN-er Dha Dha (v. Douglas) een foutloze ronde neer te zetten in een tijd van 38.08 seconden. Ze bleef daarmee voor op de Zweed Rolf-Göran Bengtsson die met Yajamilla (v. Lux Z) de derde plaats voor zijn rekening nam door een tijd neer te zetten van 38.47 seconden.

Een mooie foutloze ronde was er ook van Frank Schuttert die hier met de achtjarige Denver de Liebri Z (v. Diamant de Semilly) naar een tijd wist te rijden van 38.80 seconden en zo op een vierde plaats eindigde. Hij werd gevolgd door Wout-Jan van der Schans die hier zijn All in One L (v. Colman) naar de vijfde plaats wist te sturen in een tijd van 39.32 seconden.

Voor Lisa Nooren was er met haar Dienellie nog een zesde plaats in 39.73 seconden.

Klik hier voor alle resultaten