Robert Vos juist buiten top vijf in Oliva

Robert Vos juist buiten top vijf in Oliva
Tijdens de voorlaatste dag in Oliva kwamen er nog verschillende proeven aan bod. In de hoogste proef CSI2* - Gold 3 op hoogte van 1.35m gingen de Ieren met de winst lopen. Clem Mcmahon kwam aan de start met Pacifico (v. Pacino) en stopte de tijd van de barrage in 44.73 seconden. Hierdoor werd hij de winnaar van deze categorie.

Hij werd op de hielen gezeten door een andere Ier, Camaron Hanley had een tijd van 45.39 seconden met zijn paard Aiyetoro (v. Concorde). De top drie werd vervolledigd door Cressy Neads. Deze Britse amazone ging over de eindmeet in 47.98 seconden met onder het zadel Townhead Chinton (v. Contendro I).

Alessandro Colombo kwam op de vierde plaats te staan met Breezer (v. Sun Light van de Zuuthoeve) in een tijd van 50.94 seconden. Op de vijfde plaats kwam Luis Plaza - Vidal te staan. Hij kwam aan de start met La Luna 285 (v. Late Night).

In de CSI1* op 1.40m hoogte was het een thuisoverwinning voor Antonio Fuentes Maiquez. Hij reed met El Centor door de finish in 31.65 seconden. Op enkele honderdste van een seconde kwam Michael Wittschier op de tweede plaats te staan. Hij reed Galaxy HS (v. Go On Top) en zette de chrono stop in 31.95 seconden. De Belgische Alexandra Grove vervolledigde de top drie met Touche Vd Drie Eiken Z (v. Tornado) met een tijd van 31.95 seconden.

In de CSI2* - Gold 2 op 1.35m was het ook een thuis overwinning, deze keer voor Jaime Gabarron Jimenez. Hij had onder het zadel Brioni de Vidau en stopte de barrage tijd in 26.91 seconden. Op de tweede plaats kwam de Ier Aisling Byrne te staan, zij reed met Celeste Spb Z (v. Chippendale Z)  met een tijd van 27.04 seconden. De top drie werd aangevuld door Hannah Akerblom met Caretto (v. L'Esprit) in een tijd van 27.97 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.

CSI1* - Bronze 3 - 1.30m

  1. Valentin Singer - Scherzo de Cavare

  2. Sofia Shchekoturova - Tores S

  3. Kevin Bremermann - Qubert B


CSI1* - Silver 1 - 1.30m

  1. Olivier Robert - Quinquina de Ceran

  2. Markus Kölz - Conchita 122

  3. Alesandro Colombo - James

  4. Michael Wittschier - Uchin Imperio Egipcio

  5. Heather Larson - Whitney XI

  6. Robert Vos - Gino


CSI1* - Bronze 1 - 1.15m

  1. Will Edwards - Geriebanta

  2. Nissi Sabina Ladell - Exclusive Vant Schaaphof

  3. Alexandra Brunner - Genzianella Della Caccia