Tweede plaats voor Robbert Ehrens in Sentower Park

Tweede plaats voor Robbert Ehrens in Sentower Park
In Sentower Park werd zonet de Price IN Showjumpers gereden. Deze proef was een Longines Ranking proef en werd over een hoogte van 1m45 gereden.De overwinning ging in deze rubriek naar de Fransman Benjamin Robert. Met Unfinity Bois Margot (v. L'arc De Triomphe) onder het zadel, sprong hij een foutloze barrage in 41,77 seconden. Kevin Gielen werd de beste Belg op de tweede plaats. Hij reed een foutloze ronde met Captain (v. Contendro I) in 42,33 seconden. Michael Hughes vervolledigde de top drie met Casper 297 (v. Lazio).

Trevor Breen en Bombay (v. Lord Z) en Joel Kurmann en Tarzan De Thurin (v. Jazz Band Courcelle)  vervolledigden de top vijf. Ze eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

In de 1m10 rubriek van de CSI1* competitie ging de overwinning naar de Finse Jenny Heinekamp. Zij reed haar hengst Barracuda R (v. Calato) in 63,71 seconden naar de finish en liet hierbij alle balken in de lepels. Robbert Ehrens nam met Faizemieka (v. Zirocco Blue VDL) de tweede plaats voor zijn rekening. Ook hij sprong een foutloze omloop in 66,87 seconden. Karina Rocha Mello en Bentley (v. Cardento) vervolledigden het podium. Ook zij slaagden erin een mooie nulronde te springen en finishten in 67,17 seconden.

Tess Carmichael en E. Harley (v. van Gogh) eindigden op vier. Cecilia Holmquist en Knightrider E (v. Fidity of Colors) vervolledigden de top vijf.