Melis is dé man in vorm in De Peelbergen

Melis is dé man in vorm in De Peelbergen
Ondanks de slechte weersomstandigheden van gisteren werd er vandaag weer volop gesprongen in de Peelbergen. Het hoogtepunt van de dag was de Z/ZZ competitie die over een hoogte van 1,30-1,35m gesprongen werd.

In deze rubriek ging de winst naar Daniel Melis. Hij reed zijn Pepperhill (v. Negro) foutloos door het 1,30m hoge parcours en finishte na 24,49 seconden. Hiermee was hij ruim een seconde sneller dan Arnold Boerekamps die met D'Avange K (v. Massimo) op de tweede plaats eindigde. Ook dit duo slaagde erin om alle balken in de lepels te laten en klokte af in 25,75 seconden. Elke Geradts en Carono Z (v. Carat)) vervolledigden de top drie. Ook zij sprongen een foutloze tweede fase in 26,29 seconden. Zij waren tevens het beste duo van de ZZ competitie.

Tristan Marchal en Sambucca (v. Sandro Boy) eindigden op de vierde plaats. Jan-Willem Schaap en Dendola (v. Numero Uno) namen de vijfde plaats voor hun rekening.

In de 1,20 m rubriek ging de winst naar Julie Ooms. Samen met haar Diarado-Son Z (v. Diarado) sprong ze een foutloze tweede fase in 20,23 seconden. Hiermee was ze alle concurrentie te snel af. Daniel Melis en La Fuentera (v. Landfriese) eindigde op de tweede plaats. Ook deze combinatie reed een erg snelle tijd, maar uiteindelijk bleek hun 22,01 seconden niet genoeg om Ooms van de eerste plaats te stoten. Patrick Lemmen en Chaplin (v. Viento Uno) vervolledigden de top drie. Ook zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 22,35 seconden.

Melis bleek vandaag in erg goede doen: naast de winst in de hoofdrubriek en een tweede plaats in de 1,20m, nam hij ook de vierde plaats voor zijn rekening. Hij kon hiervoor rekenen op Cheetah Stm (v. Lupicor). Malin Parmler en Jk Horse Trucks Hopefull eindigden op de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten