CSI Neustadt: Grand Prix volledig in het teken van Duitse ruiters

CSI Neustadt: Grand Prix volledig in het teken van Duitse ruiters
In het Duitse Neustadt werd een druk internationaal weekend zonet afgesloten met de Grand Prix. Ruiters konden in deze rubriek kostbare punten voor de Longines Ranking bijeen sprokkelen. In deze 1,50m rubriek moest een barrage met 13 ruiters bepalen wie met de overwinning naar huis zou gaan. Je overdrijft zeker niet als je zegt dat de Grand Prix volledig in het teken van de Duitse ruiters stonden: ze bezetten niet alleen het volledige podium, ook de rest van de top tien kleurde volledig in de Duitse driekleur!

De overwinning ging naar Harm Ladhe en zijn 11-jarige Larry 210. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en finishte in 39,46 seconden. Met deze tijd deden ze net iets beter dan Nisse Lüneburg en Westbridgde (v. Furore) die op de tweede plaats eindigden. Dit duo liet de nul op het score bord en finishte in 39,70 seconden. Andreas Knippling nam met Tannehof's Chacco Chacco (v. Chacco-Blue) de derde plaats voor zijn rekening. Hij kwam met zijn 10-jarige hengst na 40,69 seconden over de eindmeet.

Jana Wargers en Lacoste 117 (v. Long Beach) eindigden op de vierde plaats. Markys Brinkmann en Pikeur Quick Fire (v. Quintero) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten