Iers super talent wint Grand Prix Dublin

Iers super talent wint Grand Prix Dublin
Bertram Allen vierde vorige week nog zijn 19e verjaardag, maar dat dit Ierse wonder kind nog zo jong is, is aan zijn rijkgevulde palmares niet te merken. Vandaag won Allen de Grand Prix van de CSIO5* in Dublin. Na een barrage met 8 combinaties was hij de snelste met de 10-jarige Molly Malone V (v. Kannan). Dit duo won begin mei in Lummen eveneens al de Grand Prix op vijf sterren niveau.

Met deze prestatie toonde hij nog maar eens dat de Ierse bondscoach op hem kan rekenen indien hij hem selecteert voor Normandië. Kent Karringon en Uceko volgden op de tweede plaats. De Franse ruiters Timothee Anciaume (Padock du Plessis*Hn) en Jerome Hurel (Quartz Rouge) deelden de derde plaats. Voor Daniel Bluman was er met Apardi een vierde plaats. Ian Millar en de BWP’er Dixson (v. Vigo d’Arsouilles) eindigden op de vijfde plaats.

Robert Vos zet voor Nederland de beste prestatie neer op de negentiende plaats. Met Another Pleasure sprong hij twee balken uit de lepels. Leopold van Asten enVdl Groep Zidane noteerde twaalf strafpunten en Johhny Pals moest vanwege twee weigeringen het parcours verlaten.

Kijk hier voor alle resultaten.