Lonneke Klein Willink wint Summer Ranking rubriek op Haaksbergse Paardendagen

Lonneke Klein Willink wint Summer Ranking rubriek op Haaksbergse Paardendagen
Afgelopen vrijdag stonden de Haaksbergse Paardendagen ook in het teken van de Equnews Summer Ranking Tour. Op de mooie locatie van manege de Sterruiters kende Haaksbergen haar winnares in Lonneke Klein Willink die hier met haar Kiwi naar een mooie score wist te rijden van 80.5 punten.

Daarmee wist ze voor te blijven op Linda Klaassen die hier voor rijvereniging Sint Joris naar de tweede plaats rijdt met 80 punten. Als derde eindigde voor de Twentsche Jacht Vereniging Isabel Lienesch die hier haar Figaro naar een totaal van 75 punten stuurde.

De overige top vijf bestond uit twee amazones die hier de Hagmolenruiters goed wisten te vertegenwoordigen. Zo was er een vierde plaats voor Evelien Slotman en haar Dif met wie ze naar een vierde plaats reed met een totaal van 72.5 punten. Als vijfde eindigde vervolgens Danielle Grootte Bromhaar en haar Hollywood GB die hier met 71 punten hun parcours afsloten.

In de Equnews Summer Ranking vallen er punten te verdienen voor de deelnemers. Hierbij geldt dat de top vijftien punten krijgt voor hun resultaat. Daarbij ontvangt de nummer één 40 punten, de nummer twee 35 punten en de nummer drie 30 punten en zo verder. De top vijf die in het uiteindelijke eindklassement winnen zullen een sponsorpakket ontvangen. De ESR-Tour wordt verreden over verschillende locaties door heel Twente deze zomer.

Voor meer informatie klik je hier.