ESR Tour gaat tweede weekend in op Haaksbergse Paardendagen en CH de Lutte

ESR Tour gaat tweede weekend in op Haaksbergse Paardendagen en CH de Lutte
Nu het eerste weekend van de Equnews Summer Ranking Tour er alweer op zit, is het tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend staat de Tour namelijk in het teken van de Haaksbergse Paardendagen en het CH de Lutte die verreden worden van 8 tot en met 11 juni.

Op het CH de Lutte bij de Berg en Dal ruiters staan er maar liefst twee rubrieken op het programma voor de ESR Tour. Zo zal vanavond om 19.00 uur de B rubriek van start gaan en wordt er ook op zaterdagochtend om 10.00 uur een ESR B rubriek verreden.

"Landelijke rijvereniging De Berg en Dal Ruiters is een vereniging voor iedere liefhebber van de paarden- en ponysport. Onder onze leden bevinden zich zowel recreatie- als wedstrijdruiters. De leden beoefenen de disciplines dressuur en springen. Naast de sportieve prestaties vinden wij het vooral belangrijk dat het leuk is om lid te zijn van De Berg en Dal Ruiters. Elk jaar rond mei/juni houden wij ons buitenconcours, in oktober wordt de Twentse dressuurcompetitie verreden en in de week voor kerst hebben wij ons kerstindoor, waarbij zowel ponyspringen als paardenspringen aan bod komt. Deze concoursen worden mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers en eigen leden en sponsoren."

Klik hier voor de Facebook pagina van het evenement



Bij de Haaksbergse Paardendagen bij de Sterruiters zal de ESR wedstrijd verreden worden op vrijdag 9 juni om 19.00 uur. Ook staat er hier op zondag een spannende 1.40m rubriek op het programma. (Deze telt niet mee voor de ESR Ranking)

"Ponyclub en Landelijke rijvereniging de Sterruiters is opgericht in 1967 en is gehuisvest in Haaksbergen. De naam van de vereniging is ontleend aan het wapen van Haaksbergen. De 5-puntige ster symboliseert de oude structuur van de verschillende buurten. De vereniging heeft ongeveer 200 leden (pony’s en paarden) die actief zijn in de afdelingen dressuur, eventing, mennen en springen. De Sterruiters beschikken over een overdekte manege van 20x40 m en ca. 7 hectare buitenterrein. Het buitenterrein omvat een wedstrijdterrein op gras, een wedstrijd- en trainingsterrein met een all-weatherbodem van 75x95 m, een buitenbak van 20x40 m die eveneens voorzien is van een all-weatherbodem, een crossterrein in het bos met vaste hindernissen en een waterpartij."

Klik hier voor de Facebook pagina van het evenement



De live ranking zal vanaf heden worden bijgehouden via: http://equnews.nl/summerranking/