Aniek Poels neemt veilige start in Sopot

Aniek Poels neemt veilige start in Sopot
In het Poolse Sopot heeft Aniek Poels haar start niet gemist tijdens de CSIO5*. Poels en de 11-jarige Cornet Obolensky-merrie, Cosma Go R sprong een foutloze omloop in de 1.40m openingsrubriek. Haar chrono van 72,35 seconden bracht haar op de 13de plaats, alsnog goed voor een prijsje.

Ierland's David Simpson deed het beter en greep de winst. Simpson en de 11-jarige Starfighter (v. Stalypso) klokte foutloos af in net geen vier seconden sneller, 63,37 seconden. Na een geslaagde ervaring tijdens de Baltica Tour heeft Karel Cox zijn CSIO5* in Sopot met succes gestart. De voormalige Belgische springkampioen sprong in de 1.40m openingsrubriek naar een tweede plaats in het zadel van Jaguar (v. Chopin van Het Moleneind). Cox kruiste daarbij de eindmeet in 67,07 seconden.

Wojciech Wojcianiec zorgde voor thuis-vreugde in de Poolse kuststad. Op de rug van Long Lankin sprong de Pool naar de derde plaats. Samen met de Lancer II-zoon stopte hij de klok in 67,38 seconden. De top vijf werd afgewerkt door Laura Kraut (Caelle, v. Clinton) op vier en Dawid Kubiak (Anastacia III, v. Quidam de Revel) op vijf.

 

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN