CSI Lier: Lever snelt naar de eerste plaats

CSI Lier: Lever snelt naar de eerste plaats
In het Azelhof in Lier zijn de aan de laatste dag van een CSI2* concours toe. Zonet werd de 'Prijs Freddy Pantroom verreden'. Dit was een 1,35m rubriek met barrage. Het was de Australiër Phillip Lever die met de overwinning naar huis ging. Hij reed met Igor (Emerald Van 't Ruytershof) een foutloze barrage in 30,73 seconden. Ciao Carvalho Filho eindigde op de tweede plaats met Lagerfeld (Lauterbach). Ook deze combinatie sprong een foutloze barrage en finishte in 31,09 seconden. Thierry Goffinet was goed voor de derde plaats. Hij snelde door het parcours met Ulyne Du Thot (L'arc De Triomphe) en finishte in 31,28 seconden.

Stephex amazone Petronella Andersson eindigde op de vierde plaats met Clochard (Kashmir Van Schuttershof). Thibault Destrebecq nam de vijfde plaats voor zijn rekening met Napa Valley.

Eerder vandaag werd ook de 1,10m rubriek van de 1-ster competitie afgewerkt. Het was Caro-Belle De Hornois die met de Prijs 'Vrancken Rieten Daken' aan de haal ging. Zij reed Boalt Grandanto (Grandeur) in 58,58 seconden naar de eerste plaats. Valerie Blommaert eindigde op de tweede plaats met Cappucino (Happy Wind). Zij sprongen een foutloze omloop in 62,69 seconden. Clara Mielich vervolledigde de top drie met Caracey Van Het Excelhof (Carentan). Ook zijn bleven van het hout en finishten in 67,19 seconden.

Frederick Glotz (Miss Harley) en Dries Van Dyck (El Oma-M) vervolledigden de top vijf.