Ierland maakt team bekend voor Nations Cup Eventing voor de Tattersals International Horse Trials

Ierland maakt team bekend voor Nations Cup Eventing voor de Tattersals International Horse Trials
Chef d'equipe Sally Corscadden van het Ierse eventingteam heeft haar team voor de FEI Eventing Nations Cup bekend gemaakt die volgende week zal plaatsvinden op de Tattersalls International Horse Trials en Country Fair in Co Meath.

Het Tattersals evenement zal het volgende weekend de thuisbasis zijn voor vele topruiters uit de hele wereld. Het Ierse team zal daarbij bestaan uit:

- De uit Cork afkomstige Austin O’Connor met zijn Balham Houdini (ISH) – in eigendom van Austin O’ Connor & Kate Jarvey

- Cathal Daniels en zijn OLS Back Chat (ISH)(TIH) –in eigendom van Michelle Nelson

- Sarah Ennis met Horseware Stellor Rebound (ISH) – in eigendom van Horseware Products LTD, Niki Potterton en Orla Ennis

- Sam Watson met Imperial Sky (ISH) (TIH) – in eigendom van Hannagh Bailey & Cathy Byrne

"Wij kijken erg uit naar de allereerste Nations Cup die hier op het prestigieuze Tattersal complex verreden zal worden. Onze ruiters hebben een fantastische start achter de rug gehad in Belton, Badminton en Chatsworth met geweldige resultaten in alle drie de fasen. Ons doel is dan ook om dit uit te blijven bouwen en op zoek te gaan naar een gebalanceerde strategie die we met de nieuwe combinaties in dit team kunnen gaan toepassen. Mark Kyle had zich aangemeld voor de selectie met zijn Olympische paard Jemilla, maar helaas heeft hij in Chatsworth in de driesterren wedstrijd een enkelfractuur opgelopen. Hierdoor zal hij voorlopig uit de running zijn. Wij wensen hem een spoedig herstel", vertelt chef d'equipe Sally Corscadden.

De Tattersals International Horse Trials zullen volgende week woensdag 31 mei van start gaan. Maar liefst vijf dagen zullen in het teken staan van de topsport met de afsluitende dag op zondag 4 juni.