Bavaria Eventing Trophy maakt eerste tussen klassement op na Alphen-Chaam

Bavaria Eventing Trophy maakt eerste tussen klassement op na Alphen-Chaam

De eerste wedstrijd van de Bavaria Eventing Trophy is zondagavond tot een einde gekomen. Roos Fledderus en Jan van Beek gaan na de SGW Alphen - Chaam aan de leiding in de klasse M. Bij de klasse L gaan er vier combinaties aan de leiding: Marloes de Jong, Esther Hendriks, Rene van der Loo en Bavaria 0.0 Eventing Team amazone Joyce van de Kuilen. Na afloop werd de top-drie uit elke categorie gehuldigd met prijzen van Bavaria en andere sponsoren.


Aankomend weekend gaat de Trophy nog even verder in Alphen-Chaam met de klasse B, daarna zal de volgend wedstrijd verreden worden in Etten-Leur van 2 tot en met 9 april. Kijk hier voor een overzicht van de andere wedstrijden.


De Bavaria Eventing Trophy is een competitie over vijf landelijke wedstrijden in drie klassen (B, L en M) waaruit een overall winnaar naar voren komt. De winnaar wordt gehuldigd bij Bavaria in Lieshout en ontvangt een geldbedrag en diverse aanvullende prijzen.


De Bavaria Eventing Trophy zal verreden worden over vijf landelijke wedstrijden in de klasses B, L en M:

  1. SGW Noord Limburg

  2. SGW Alphen Chaam

  3. SGW Etten Leur

  4. Eventing Hulsberg

  5. SGW Ysselsteyn


Van deze vijf wedstrijden, zullen voor elke ruiter de beste vier resultaten tellen. Nadat alle wedstrijden verreden zijn, wordt er een overall winnaar bekend. De overall winnaar is de combinatie die over de bovengenoemde wedstrijden het beste is van alle klasses samen.

Kijk hier voor meer informatie over de Bavaria Eventing Trophy.