Alle paarden goed door de keuring op Military Boekelo

Alle paarden goed door de keuring op Military Boekelo
Het lijkt fantastisch weer te blijven tijdens de Military. Een welkome verandering voor de ruiters en hun paarden die zich deze week aan het voorbereiden zijn op hun optreden. Waar gisteren de eerste ruiters al aankwamen op het mooie terrein in Boekelo, stond er vanmiddag de veterinaire keuring op het programma die voor alle deelnemers goed bleek uit te pakken. Zo zijn alle paarden accepted en fit bevonden om morgen de dressuur in te gaan.

Wel leek het even spannend te worden voor Theo van de Vendel en zijn KWPN-er Zindane die toch eventjes naar de holding box werden gestuurd. Maar na de tweede keer klonk daar toch de accepted voor de 12-jarige Zindane.

Morgen zal de dressuur om 09.00 uur starten met als eerste deelnemer de Brit Oliver Townend met zijn Cooley SRS. Om 09.35 uur is de eerste Nederlandse start voor Alice Naber Loozeman en haar Coral Estate Harry Belafonte, met ACSI Zamzam komt zij om 15.29 uur ook nog in actie morgenmiddag. Tim Lips zal met Keyflow om 13.58 uur starten, terwijl Renske Kroeze en Jane Z om 15.08 uur van start gaan. Jordy Wilken zal met Burry Spirit als laatste Nederlander starten om 16.04 uur.

Klik hier voor de volledige startlijst

alice-nl jordy-wilken vincent-martens vrachtwagens

1 4-2  4-26  italy jan-van-beek jordy-wilken-burry-spirit jordy-wilken marieke-groom tim-lips-brant4-vincent-martens-4