Kim Noordijk voert oranje podium in Roosendaal aan

Kim Noordijk voert oranje podium in Roosendaal aan
Voor de buitenlandse pony top aanwezig op het internationale dressuur concours in Roosendaal viel er vandaag niet veel te halen. Het voltallige podium kleurde oranje met aanvoerster Kim Noordijk en haar pony ruin Brasil.

In het zadel bij de in 2007 geboren Sandokan's Leonardo uit een Orchard D' Avranches moeder won het duo met een eindscore van 72,949 %.  Nummer twee Kikki Romney met Reedborder Amazing zette eveneens een zeer fraaie proef neer en eindigde met 72,735 % net achter de winnares van de dag. Marie Kleinepier en Equestricond Defilee de Mode maakte het Nederlandse feestje compleet door met een eindscore van 71,880% de derde plaats in beslag te nemen.

Als kers op de taart ging het op plaats vier en vijf verder met Nederlandse combinaties. Marten Luiten en Movie Starzien lieten een mooie constante proef zien die een waardering van 70,726 % kreeg, goed voor een vierde plaats. Op de gedeelde vijfde plaats zien we Nederland samen met Groot Brittanië met een score van 70,556 %, voor Nederland waren dit Romy Verweij en Brouwerhaven's Nairobi, voor Groot Brittanië Isobel Lickley en Valido's Sunshine.

Kijk hier voor alle resultaten.