Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor!

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor!




Gekend als één van de mooiste hippische evenementen ter wereld, kan u zich ook dit jaar aan een tal van verrassingen verwachten, dankzij hun stichter Stephan Conter, virtuoos in zijn vakgebied. Van Knokke Hippique, gevolgd door het Hippique Summer Circuit tot de Brussels Stephex Masters zullen de evenementen van Stephex u niet onberoerd laten en in uw herinneringen gegrifd worden.

Alles begon vier jaar geleden met de organisatie van een unieke drie ster wedstrijd, in 2015 zetten we twee vijf ster weekends op de kaart en in 2016 boden we nog drie weken Knokke Hippique Summer Circuit extra aan.

Dit jaar kan u alvast twee vijf ster weekends noteren in uw agenda: Brussels Stephex Masters en Knokke Hippique dat gevolgd wordt door twee weken circuit op drie ster niveau. Vergeet niet dat Stephex evenementen toegankelijk zijn voor iedereen eveneens is de toegang gratis tot grote vreugde van het publiek, maar ook de ruiters verheugen zich erop te presteren voor enthousiaste toeschouwers.

“This is not an event, this is an experience!”

Een filosofie 100% Stephex. Elk Stephex’ evenement wordt uitgedacht, ontwikkeld en georganiseerd zodat het een onvergetelijke, verbazingwekkende en fantastische ervaring wordt. Verder kan u flaneren doorheen het “lifestyle” dorp en wegdromen bij één van de vele fantastische spektakels. Daarna kan u zich vermaken tijdens de optredens van internationale artiesten in de befaamde “Stephex Club”. Laat u meeslepen door verscheidene sensaties, tegelijk boeiend,spannend en fascinerend. Het ganse Stephex team legt zich er iedere dag op toe dat u verleid, verbaasd en geïmponeerd wordt maar vooral dat u een exceptionele ervaring beleefd.

Van 6 tot 9 juli starten we met Knokke Hippique voor opnieuw een CSI 5*/ 3* Top Series / 2* Super Cup / 1* Prestige League en jonge paarden Future Stars in Knokke Heist, de meest exclusieve kustgemeente van België. Op sportief vlak mogen we een weergaloos internationaal deelnemersveld ontvangen.

Dit jaar kunnen de ruiters kennis maken met onze nieuwe formule: Meer paarden kunnen deelnemen aan meer proeven op meer pistes! Ontdek de nieuwe indeling van de accomodatie en kom aan de start in verschillende categoriën met tot wel vijf paarden en combineer drie verschillende reeksen.

Het publiek kan met volle teugen genieten zonder iets te moeten missen. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zal de sfeer op en top zijn, zowel in de piste, het lifestyle dorp als in de tribunes….

Knokke Hippique zorgt voor de nodige verrassingen. www.knokkehippique.com

Brussels Stephex Masters keert dit jaar tot grote vreugde van iedereen terug van 30 augustus tot en met 3 september voor de vierde editie (derde keer op 5* niveau). Brussels Stephex Masters, één van de meest prestigieuze internationale competities, opent gedurende vijf dagen zijn deuren voor een CSI5* / 3* Top Series / 2* Super Cup / 1* Prestige League en jonge paarden Future Stars van 7 en 8 jaar. De aller beste ruiters ter wereld zakken af naar Brussels Stephex Masters.

Het programma is samengesteld met maar één doel: het publiek een onvergetelijke tijd bezorgen. In de schaduw van het atomium belooft het een absoluut spektakel te worden! De exclusieve spektakels en toonaangevende concerten worden gekaderd in een uiterst gezellige atmosfeer. Dit weekend staat bol van emoties en sportieve hoogtepunten. www.stephexmasters.com