Doha: Winst voor Nicole den Dulk en Rixt van der Horst in de Freestyle

Doha: Winst voor Nicole den Dulk en Rixt van der Horst in de Freestyle
Vanmorgen verschenen verschillende Nederlandse pararuiters aan de start op de wedstrijd van Al Shaqab in Doha, waarbij er direct weer goede resultaten werden binnengehaald.

 

Zo was er na de overwinning van gisteren in het Individueel opnieuw winst voor Nicole den Dulk met haar Faust (v. Fidertanz) in de Freestyle Grade IB en bleef ze de Oostenrijker Pepo Puch voor met een score van 74.083%. Voor de Oostenrijker was er opnieuw een tweede plaats met zijn Fontainenoir (v. Florencio I) met een score van 74.000%. De volledige top drie is gelijk aan gisteren, want ook hier vinden we op de derde plaats de Franse Céline Gerny samen met haar Flint met een beduidend lagere score van 67.917%.

 

In de Grade II Freestyle was het Rixt van der Horst die er met de overwinning vandoor ging. Samen met haar Caraat (v. Gribaldi) bleef ze ruim voor op haar Deense tegenstander Caroline Cecilie Nielsen met een score van 76.333%. Nielsen werd tweede met de Lord Swiss nakomeling Leon met 74.083%. De Duitse Angelika Trabert werd derde met First Lady Melody met een percentage van 70.750.

De top vijf werd in deze rubriek vervolledigd door de twee andere Nederlandse amazones. Zo werd Demi Vermeulen vierde samen met haar Burberry (67.833%) en eindigde Annemarieke Roling - Nobel op de vijfde plaats samen met haar Ricochet (67.583%).

 

Klik hier voor alle resultaten