Ulysses la Haya onder de hammer tijdens Excellent Dressage Sales

Ulysses la Haya onder de hammer tijdens Excellent Dressage Sales
In de tweede week van maart wordt de volledige collectie van Excellent Dressage Sales, de veiling met de crème de la crème op dressuurpaardengebied, gepresenteerd. De organisatie kan echter nu al melden dat het Grand Prix paard Ulysses la Haya (Gribaldi uit Glenda keur van Ulft, fokker F. Verhagen uit Veldhoven), die momenteel wordt uitgebracht door Laurens van Lieren, geveild wordt op 25 april tijdens de tweede editie van deze elite veiling.

Onder Laurens van Lieren liep Ulysses succesvol Grand Prix-dressuur op internationale wedstrijden in Doha, Hagen, ‘s-Hertogenbosch, Vidauban, Hickstead, Odense, Amsterdam, München en vele andere prestigieuze concoursen. Ulysses la Haya droeg meerdere malen bij aan de successen van het Nederlandse dressuurteam en sleepte ook individuele prijzen in de wacht. De ruin is ook nog eens interessant gefokt, zijn moeder is namelijk de volle zus van de KWPN-hengst Olympic Ferro. Met de Olympische Spelen in het zicht is Ulysses een hele interessante aankoop, de organisatie van Excellent Dressage Sales verwacht dan ook veel belangstelling voor hem.

Vorig jaar werd het Grand Prix-paard Wup verkocht tijdens Excellent Dressage Sales. Samen met zijn nieuwe amazone Romee van Paassen loopt de hengst nu succesvol Junioren wedstrijden. De volledige collectie van Excellent Dressage Sales is binnenkort te vinden op www.excellentdressagesales.com.