Sophie Geurts ziet twee toppaarden naar het buitenland vertrekken

Sophie Geurts ziet twee toppaarden naar het buitenland vertrekken
De Antwerpse amazone, Sophie Geurts heeft twee van haar toppaarden naar het buitenland verkocht. Samen met haar vriend, Ivan Dalton ziet Butler Court Stables zo twee mooie referenties erbij komen. De 7-jarige Volcelest de la Byche (Corrado I x Surcouf de Revel) verhuist zo naar de stallen van de Duitse Valentina Teich.

Volcelest sprong afgelopen jaar succesvol rond met Ivan Dalton in het zadel. Het duo sprong zo naar de overwinning bij de jonge paarden in Oliva. Recent sprong de combinatie nog op het podium tijdens de herfsttoer in dezelfde Spaanse stad.

De ruin is de halfbroer van de 9-jarige hengst Tiptop de la Byche (v. Calvaro Z). De hengst is actief met Benoit Petitjean op een CSI2* 1.40m niveau.

Ook Kahn van de Donkhoeve (v. Vagabond de la Pomme) verlaat de stallen van Butler Court Stables. Deze vosse ruin vertrekt richting Zweden. Wie de teugels zal overnemen is nog niet bekend. Samen met Ivan Dalton sprong Kahn eveneens in de prijzen tijdens de internationale jonge paarden in Oliva.