Katie Dinan neemt Shane Sweetnam's Out of the Blue SCF over

Katie Dinan neemt Shane Sweetnam's Out of the Blue SCF over

Shane Sweetnam ziet Out of the Blue Scf (Verdi TN) zijn team verlaten. Na een succesvol seizoen in 2023 gaat de negenjarige merrie haar carrière verderzetten onder Katie Dinan.

Het was Spy Coast Farm, fokker en eigenaar van de succesvolle merrie, die de verkoop bekend maakte. In hun bericht stond te lezen: "Gefeliciteerd aan Katie Dinan met haar aankoop van Out of the Blue SCF! We wensen je het beste en kijken uit naar alles wat jullie samen bereiken!"

Daarnaast bedankte het team ook Shane Sweetnam. "Zoals altijd veel dank aan Shane Sweetnam voor het leiden van dit bijzondere paard naar internationaal succes het afgelopen jaar."

Out of The Blue SCF zette samen met Sweetnam haar eerste stappen op de internationale scène in september 2022. Sindsdien klom het duo op tot op CSI5* niveau, waar ze afgelopen oktober in debuteerden. Samen schreven ze de CSIO5* 1.60m Sport Ireland Classic in Dublin op naam waar werden ze op hetzelfde niveau ook tweede in de Grote Prijs van Vancouver en in die van Dinard. 


F. ©:  Shawn McMillen Photography